Ştiri

Joi, 19 ianuarie curent, compania Coroplast Harness Technology” SRL, și-a declarat intențiile de activitate în cadrul, și în calitate de rezident, al Zonei Economice Libere „Bălți„.

Comisia pentru selectarea rezidenților în cadrul Zonei Economice Libere ”Bălți” a desemnat compania ”Coroplast Harness Technology” SRL învingătoare la concursul din data de 19 ianuarie 2017.

”Coroplast Harness Technology” SRL, este o subdiviziune a companiei germane Coroplast, un producător cu renume și o istorie de peste 80 ani, specializată în producerea sistemelor de cablaje auto, electrice și industriale, având unități de producere în Polonia, Tunisia, China, Mexic și SUA. De asemenea, compania face parte din lista de angajatori de top din Germania, având peste șase mii de angajați.

În Republica Moldova,”Coroplast Harness Technology” SRL vine cu proiectul economic: „Asamblarea de module de cablaje pentru industria automotive”, și vor livra produsele atât către producătorii de cablaje din Moldova, cât și de peste hotare. Investiția companiei ”Coroplast Harness Technology” SRL va atinge cifra de 10 milioane euro, ce cuprinde construcția și utilarea propriei unități de producere pe teritoriul subzonei din or. Căușeni. Pentru prima fază a proiectului compania planifică vânzări anuale de circa de 22  milioane euro, și vor angaja pînă la 300 de muncitori.