Ştiri

Rezultatul concursului din 19 noiembrie 2012

La data de 19 noiembrie 2012, Administrația Zonei Economice Libere “BĂLȚI” a desfăşurat un nou concurs de selectare a rezidenţilor. Conform rezultatelor concursului, învingătoare au fost declarate companiile ÎCS ”BAUPLANUNG” SRL, ÎCS ”DAS CONINST” SRL și ”CAAN” SA.

 Compania ÎCS ”BAUPLANUNG” SRL este o întreprindere cu capital stăin în proporție de 100% (România).

În cadrul ZEL ”BĂLȚI” acesta va desfașura activitatea de prestare a serviciilor de proiectări inginerești, prestate atât rezidenților ZEL ”BĂLȚI”, cât și companiilor din afara teritoriului Republicii Moldova.  

Volumul investițiilor se va ridica la cca. 100 mii. euro pentru dotarea biroului cu tehnică, echipament și soft specializat.

Volumul anual al vînzărilor va constitui cca. 0,5 mln euro. Salariul minim se planifică a fi de 300 euro, cu un număr de angajaţi de aproximativ 7 persoane. Începutul activității in cadrul ZEL „BĂLȚI” este planificat pentru trimestrul IV al anului 2012.

Compania ÎCS ”DAS CONINST” SRL este o întreprindere cu capital stăin în proporție de 100% (România).

În cadrul ZEL ”BĂLȚI” acesta va desfașura activitatea de prestare a serviciilor de construcție a halelor industriale și rețelelor inginerești.

Volumul investițiilor se va ridica la cca. 20 mii. euro pentru dotarea biroului cu tehnică, echipament și soft specializat.

Volumul anual al vînzărilor va constitui cca. 2 mln euro. Salariul minim se planifică a fi de 250 euro, cu un număr de angajaţi de aproximativ 5 persoane. Începutul activității in cadrul ZEL „BĂLȚI” este planificat pentru trimestrul IV al anului 2012.

Compania ”CAAN” SA este o întreprindere autohtonă, specializată în prestarea serviciilor de locațiune a spațiilor industriale, amplasată în or. Strășeni și pe baza căreia a fost creată cea de a patra subzona a ZEL ”BĂLȚI”.

În cadrul ZEL „BĂLȚI” acesta va desfașura activitatea de prestare a serviciilor de locațiune a spațiilor industriale.

Volumul investițiilor inițial se va ridica la cca. 3 mln. euro pentru reconstrucția halelor industriale dotată și spațiilor de birou.

Volumul anual al vînzărilor va constitui cca. 2 mln lei. Salariul mediu se planifică a fi de 5 mii lei, cu un număr de angajaţi de aproximativ 50 persoane. Începutul activității in cadrul ZEL „BĂLȚI” este planificat pentru trimestrul IV al anului 2012.