Ştiri

Zona Economică Liberă ”BĂLȚI” a fost înregistrată pe Rețeaua de Socializare pentru Profesioniștii în Afaceri ”XING”

 Administrația Zonei Economice Libere ”BĂLȚI” a realizat înregistrarea pe Rețeaua de Socializare pentru Profesioniștii în Afaceri ”XING” (www.xing.com). În respectiva comunitate virtuală sunt înregistrați peste 9 mln utilizatori, din întreaga lume, dintre care cca. 3 mln din Germania.  

Informația este prezentată în 16 limbi de circulație internațională, printre care engleza, germana, franceza, chineza, japoneza, rusa ș.a.

        Scopul acestei rețele de socializare este oferirea posibilității de comunicare interactivă între membrii acesteia, prin organizarea consultațiilor, conferințelor și tratativelor multilaterale și bilaterale.  

Aceasta este următoarea acțiune planificată în cadrul ”Strategiei de atragere a investițiilor străine directe în Zona Economică Liberă ”BĂLȚI”” și implementată cu succes, care va duce la promovarea imaginii Zonei Economice Libere ”BĂLȚI” și va oferi accesul direct la informațiile necesare pentru părțile interesate în posibilitatea de a dezvolta afaceri în cadrul acesteia.